08-7110700 Fri leverans över 500:- Snabba leveranser Butik på 1000m2 i Stockholm.
0 artiklar, 0 kr Till kassan

LEVERANSVILLKOR

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort en orderbekräftelse till din e-post. Orderbekräftelsen innehåller information om din beställning. Kontrollera alltid din orderbekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något är fel eller oklart.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar du snarast kundtjänst med dina önskemål så försöker vi hjälpa dig på bästa sett.

Transport

All transport sker via Postnord eller Schenker.
Anmäl transportskador så fort som möjligt och utan dröjsmål till Postnord eller Schenker. 

Utlämningsställe

Paketet levereras med Schenker eller Postnord till närmaste utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning.

EJ uthämtat paket

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 250 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Betalningsvillkor är 30 dagar. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss eller lämna tillbaka på Barnens Land i Barkarby i Stockholm. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 2 - 6 arbetsdagar från beställningsdagen, se leveranstiden i respektive produkts informationstext. Produkter som vi i vår tur måste beställa tar ytterligare någon eller några veckor att leverera. Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post eller telefon. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.

Vi reserverar oss för eventuella prisfel och slutförsäljning, då vi även har fysik butik med samma lager.

BETALNINGSVILLKOR

Genom att beställa varor på Barnens Land accepterar du de allmänna villkorenkos hos . Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18år för att få göra en kortbetalning.

Minsta ordervärde 100 kr. Fraktkostnad 69 kr.
Fraktfritt på ordrar över 500kr!

Delbetala från 50 kr/mån med klarna konto


Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång
 • 0 kr i uppläggningsavgift.

För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr.

Klarna samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. 
Barnens Land hanterar aldrig kundens kortuppgifter. Kunden kan endast handla med kort utställda inom Norden.

Läs mer om Klarna Konto här.


Säkerhet och sekretess 

ll hantering av kundens uppgifter sker krypterat med högsta säkerhetsnivå. I samband med kundens registrering och beställning godkänner kunden att Barnens Land lagrar och använder kundens uppgifter för att fullfölja sina åtaganden gentemot kunden. Överföringen av personuppgifter sker krypterat via SSL. Lösenord angivna av kunden sparas krypterade. Barnens Land lämnar aldrig ut kundens personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har kunden rätt att få den information som företaget har registrerat. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan kunden begära att informationen ska rättas eller tas bort.

rea/erbjudanden

REA gäller så långt lagret räcker. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker. Barnens Land reserverar sig mot eventuell slutförsäljning, då vi även har fysik butik med samma lager.

BYTES OCH RETURRÄTT

Som kund har du alltid ångerrätt i 14 dagar enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Barnens Land inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du tog emot varan. Produkten ska vara i nyskick och returneras väl emballerat i originalkartong.

Ångerrätt eller bytesrätt gäller inte på barnvagnar som är provkörda utomhus.

Ångerrätten eller bytesrätt gäller inte på bilbarnstolar, babyskydd, bältesstolar, bilkuddar om kartongen/förpackningen är bruten. Dolda skador på dessa typer av produkter kan medföra att produkten inte uppfyller de förväntade säkerhetskraven, därför kan ett byte eller en retur endast göras om förpackningen är obruten.

Ångerrätt eller bytesrätt gäller inte för varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl, exempelvis underkläder, badkläder, kosmetiska produkter och amningsinlägg.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30 dagar. Om du har betalat via kort så återför vi pengarna till ditt konto eller om du har betalat via Konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

Reservationer

Barnens Land reserverar sig för eventuella prisfel och slutförsäljning. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Barnens Land förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

 

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Barnens Land att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

FÖRETAGSUPPGIFTER


Barnens Land
Kalvhällavägen 14
177 44 Järfälla
Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan kl 11.00-16.00.

Telefon 08-711 0700

e-post: order@barnensland.se

Organisationsnummer är Bojen Stockholm AB 556984-2197

Reklamation/Garanti

Barnens Land tillämpar garanti på alla produkter köpta på Barnens Land. Garantitiden kan variera beroende på produkt (från 6 mån och uppåt).

Garantin gäller för:

 • Varor köpta på Barnens Land.
 • Ursprungliga fel, d.v.s. fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans.

Fabrikationsfel ska godkännas av Barnens Land och leverantör, varpå du som kund får en fri reparation alternativt en ny del eller produkt.

Produktgarantin gäller inte om leverantören anser att du har orsakat skadan själv.

Faktura eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet varsamt då du behöver visa upp det om du behöver utnyttja garantirätten.

Hur reklamerar jag en vara?

Vid reklamation via e-handel meddelar du oss via mail till order@barnensland.se. Inkludera ordernummer, fel på varan och bilder i ditt mail.  

Vid reklamation i butiken uppvisas vara och kvitto i kassan.

Vi följer Konsumentköplagen med 3 års reklamationsrätt.

Retur

Som kund har du alltid ångerrätt i 14 dagar enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Barnens Land inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du tog emot varan. Produkten ska vara i nyskick och returneras väl emballerat i originalkartong.

Ångerrätt eller bytesrätt gäller inte för:

 • Barnvagnar som är provkörda utomhus.
 • Bilbarnstolar, babyskydd, bältesstolar, bilkuddar om kartongen/förpackningen är bruten. Dolda skador på dessa typer av produkter kan medföra att produkten inte uppfyller de förväntade säkerhetskraven, därför kan ett byte eller en retur endast göras om förpackningen är obruten.
 • Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl, exempelvis underkläder, badkläder, kosmetiska produkter och amningsinlägg.

För att returnera en vara, välj ett av följande 3 alternativ:

Alternativ 1: Via valfritt postombud

 1. Ladda ner Retursedel (klicka här) och fyll i enligt instruktioner.

 2. Maila ifylld Retursedel till order@barnensland.se.

 3. Skriv ut Retursedeln och lägg ner den tillsammans med de varor du önskar att returnera i ett väl emballerat paket.

 4. Posta via valfritt postombud till Barnens Land (adress längst ner på denna sida samt i Retursedeln). Du som kund står för fraktkostnaden enligt ditt valda postombud.

Alternativ 2: Förbetalt paket

Du kan beställa en Förbetald Retursedel genom att maila order@barnensland.se och be om att få en sådan mailad till dig. Priset per paket är 99 SEK med max mått 300 cm i omkrets på alla sidor. För större försändelser, t.ex. stora barnvagnar, kan kostnaden uppgå till 500 SEK. Om ditt paket är större än 300 cm i omkrets, skicka oss en förfrågan per mail och ange hur stort ditt paket är så meddelar vi pris på paketet.

 1. Maila order@barnensland.se och be om en Förbetald Retursedel.
 2. Skriv ut och klistra på sedeln synligt på ditt paket.

Alternativ 3: Returnera i butik

 1. Ta med varor du önskar returnera samt tillhörande kvitto eller ordersedel till valfri Barnens Land butik.
 2. Vår personal hjälper dig kostnadsfritt att returnera/byta dina varor.
Stäng